Coaching

Welke trajecten kunnen we u bieden?

 

Particulieren/Organisaties

 

Coaches/Trainers/Therapeuten

 

 

Spirit in Life Coaching

 

Vals Verlangen                                                                                     5-wise

 

 

Dit is een bijzonder boek! Het allereerst boek in Nederland voorzien van een zogenaamde QR Code waarmee je, middels video en beeld, in direct contact komt met de auteur zelf. Verder verspreid in het boek komen dan verschillende aanvullende 'opdrachten'. 

 

Vals Verlangen is het boek waarin tv-presentator en Coach Carlo Strijk het verhaal vertelt van zijn leven. Na een speurtocht van jaren op zoek naar geluk, liefde en roem, leefde Carlo het leven van een hippe Amsterdammer. Wat begon met glitter en glamour, maar waar iets dieps, iets wezenlijks miste.

  

In dit boek neemt Strijk je in tien stappen mee, van vaststellen of je je leven wel echt volgens je Diepste Verlangen leeft of te bepalen of je alles najaagt vanuit een groot gemis?! En hoe zit het met de dingen die je niet hebt in je leven? Datgene wat je veel tijd kost maar uiteindelijk weinig oplevert. Check in je eigen leven of het Diepste Verlangen of Vals Verlangen is.

 

 

Bestel hier vast de boeken.

 

 

Spirit in Workshops

 

Workshops

 

Wegens vele aanvragen nieuwe data in 2020!

 

Workshop: Intensieve Levens coaching

 

Naar aanleiding van het succes van de vorige workshops organiseren we wederom een tweedaagse workshop, mede op basis van het eerste boek Vals Verlangen. We gaan in een groepje van maximaal 10 deelnemers door een intensieve levens coaching heen! Met veel gevoel voor je levensvragen, maar ook met ontwapenende eerlijkheid leren kijken naar jezelf en waar je staat in het leven...

 

Als voorloper op mijn nieuwe boek neem ik je vast mee in een nieuwe methode om in 5 stappen steeds weer naar de kern van een situatie/probleem te komen en deze grondig op te lossen. De volgende vragen die me veel gesteld worden komen onder andere aan de orde:

 

 

 

Mail ons en we mailen of bellen je spoedig terug!

 

We hopen je te zien en vooral met liefde en positieve kracht een eindje met je mee te mogen wandelen in je leven.