Coaching

Welke trajecten kunnen we u bieden?

 

Particulieren/Organisaties

 

Coaches/Trainers/Therapeuten

 

 

Spirit in Life Coaching

 

Vals Verlangen

 

 

Dit is een bijzonder boek! Het allereerst boek in Nederland voorzien van een zogenaamde QR Code waarmee je, middels video en beeld, in direct contact komt met de auteur zelf. Verder verspreid in het boek komen dan verschillende aanvullende 'opdrachten'. 

 

Vals Verlangen is het boek waarin tv-presentator en Coach Carlo Strijk het verhaal vertelt van zijn leven. Na een speurtocht van jaren op zoek naar geluk, liefde en roem, leefde Carlo het leven van een hippe Amsterdammer. Wat begon met glitter en glamour, maar waar iets dieps, iets wezenlijks miste.

 

Het is het verhaal van een van de eerste zwarte gezinnen dat het moest gaan maken in Nederland. Het verhaal van inpassen, integratie, assimilatie en inschikken en aanpassen totdat de dood er bijna letterlijk op volgde. Strijk crashte in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct en zat halfzijdig verlamd in een rolstoel in een revalidatiecentrum. Dat was een keerpunt in zijn leven. Hij bedacht dat er toch een andere route in het leven moest zijn. Dat er een ander weg moest zijn die naar een echt gelukkig leven leidde. Nadat hij zich fysiek weer had opgetuigd studeerde hij over spiritualiteit en levensvragen en richtte een succesvol coaching- en training bureau op.

 

In dit boek neemt Strijk je in tien stappen mee, van vaststellen of je je leven wel echt volgens je Diepste Verlangen leeft of te bepalen of je alles najaagt vanuit een groot gemis?! En hoe zit het met de dingen die je niet hebt in je leven? Datgene wat je veel tijd kost maar uiteindelijk weinig oplevert. Check in je eigen leven of het Diepste Verlangen of Vals Verlangen is.

 

De auteur studeerde Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsmanagement en deed een post studie 'Coachen met Ziel en Zakelijkheid' en bekwaamde zich in transactionele analyse, carrière vraagstukken en persoonlijke effectiviteit, zakelijk en privé. Hij coacht en traint bedrijven en particulieren via zijn organisatie S&Z.

 

Bestel Vals Verlangen hier

 

 

Spirit in Workshops

 

Workshops

 

Wegens vele aanvragen nieuwe data in 2017!

 

Workshop: Intensieve Levens coaching

 

Naar aanleiding van het succes van de vorige workshops organiseren we wederom een tweedaagse workshop, mede op basis van het eerste boek Vals Verlangen. We gaan in een groepje van maximaal 10 deelnemers door een intensieve levens coaching heen! Met veel gevoel voor je levensvragen, maar ook met ontwapenende eerlijkheid leren kijken naar jezelf en waar je staat in het leven...

 

Als voorloper op mijn nieuwe boek neem ik je vast mee in een nieuwe methode om in 5 stappen steeds weer naar de kern van een situatie/probleem te komen en deze grondig op te lossen. De volgende vragen die me veel gesteld worden komen onder andere aan de orde:

 

 

 

mail naar: verlangen@carlostrijk.nl

 

We hopen je te zien en vooral met liefde en positieve kracht een eindje met je mee te mogen wandelen in je leven.