5-Wise 2e druk!

 

 

Het nieuwe boek van Carlo Strijk

 

5 Wise instagram

 

 

 

Zoveel levens zijn een herhaling van zetten, met dus telkens hetzelfde resultaat. In dit werkboek leert levenscoach Carlo Strijk je op een totaal andere manier te reageren, zodat de uitkomsten daarvan je leven écht veranderen. En je niet terugvalt in oud gedrag. Hij leert je te denken vanuit je hart. Laat je overtuigingen los en ervaar hoe bevrijdend dat is. Strijks methode heet 5-WISE, afgeleid van de vijf waaromvragen die fabrieksmanagers zichzelf stellen als hun productieproces vastloopt. Strijk vertaalde deze methode naar het zakelijke en persoonlijke leven. Carlo Strijk leidt je naar brutal honesty: onvoorwaardelijke eerlijkheid tegenover jezelf. En tegenover anderen. En daardoor naar een volledig nieuwe stijl van omgaan met jezelf en je omgeving.

 

 

Inhoudsopgave

 

Deel 1 – De zakelijke toepassing
De methode uitgelegd, stap voor stap
 
Deel 2 – De persoonlijke toepassing
Van human doing terug naar human being
 
Deel 3 – Het vervolgplan
De omslag van een believe system naar een faith system
 
Deel 4 – Het nieuwe paradigma
Denken vanuit het hart, de ware persoonlijke groei

Meld je nu aan voor de workshop 5-Wise 

 

In de komende middag neem ik je mee  langs de inhoudsopgave van het boek.

Gedurende de middag is er ruimte om lastige zakelijke en persoonlijke thema’s te behandelen. 

De investering in jezelf is om vaste patronen te doorbreken, carrière, zakelijke en levensvragen te  stellen en te vertalen naar nieuw gedrag in je leven. Voor jezelf en je omgeving. 

Investering in jezelf: €85,-

Stuur een mail met duidelijk: je naam, adres en de datum waarop je wilt inschrijven.  

Mailen naar: 5wise@strijkenzet.nl

 

- 17 september 2020: 13.30 - 17.30 (VOL: stuur een mail voor de reserve lijst indien plek vrij komt)

- 18 september 2020: 13.30 -17.30 (VOL: stuur een mail voor de reserve lijst indien plek vrij komt)

- 16 oktober 2020: 13.30 - 17.30 Train de trainer - p.p €185 inclusief boek 

- 6 november 2020: 13.30 -17.30

 

De workshop wordt gegeven in:

-La Chapelle-
Konijnenstraat 20 1016 SL Amsterdam  

Zie hier voor routebeschrijving

 

Team Strijk & Zet 

Carlo Strijk   

 

 

Voorwoord – Patty Harpenau

 

Natuurlijk ga ik je vertellen dat het boek dat je nu in je handen houdt briljant is. Dat is immers mijn taak want het blijft altijd een eer om een voorwoord te mogen schrijven. Ik zou niets anders kunnen schrijven, nietwaar? Maar laat ik het nu echt menen? Ja... ik meen het oprecht; de inhoud is levensveranderend; simpel, doortastend, helder, nuchter en recht in de roos. Zo, dat is dus wat ik van dit boek vind.

 

En ach ja... je hebt er niet zoveel aan als ik het nog eens dunnetjes over ga doen. Je kent dat wel van die auteurs die een voorwoord mogen schrijven en de zinnen gebruiken om furore voor zichzelf te maken. Eigenlijk ben ik gewoon stik ‘jaloers’ dat ik dit boek zelf niet heb geschreven; nou ja, het is Carlo gegund. Dus kort maar krachtig: pak een pen, ga lezen en laat je verrassen.

 

Lees verder 

 

Met liefdevolle groet,

Patty Harpenau

Founder van The Life Foundation, auteur van 49 boeken over levenskunde waaronder de internationale bestseller The Life Codes.

 

 

Over de Auteur

 

© ANP

 

Carlo Strijk (1966) maakte naam als presentator van human-interest-programma’s voor RTL en TROS. Van huis uit is hij HR-Director, managementtrainer en vooral levenscoach. Eerst in de uitzendbranche (Content), later in het hotelwezen (Hilton). Hij zat in tal van maatschappelijke raden en besturen. In 2007 verdiepte hij zich, na revalidatie van een herseninfarct, in wat hem ten diepste drijft. Zelfonderzoek dat hem bracht tot een universele methode. Een techniek die je tot je diepste verlangens brengt en breekt met valse verlangens van buitenaf (beschreven in zijn boek Vals Verlangen). In dit werkboek helpt hij je met het opheffen van persoonlijke én zakelijke blokkades, die persoonlijke groei in de weg staan. Een stapsgewijze methode die je werkelijk wijzer maakt, vijf keer wijzer. Heel veel lees-, denk- en werkplezier!