Spirit in Skills

Effectief gedrag en ontwikkeling blijvend sturen met uw eigen app.

 

S&Z ontwikkelde in samenwerking met NextGear BV een simpele applicatie om het geleerde in de praktijk te testen door middel van het uitspreken van je waardering voor het effectieve gedrag van je collega. Het gaat hier heel bewust niet om een sanctioneringssysteem of een beoordelingssysteem. Het is in het bijzonder een ontwikkelsysteem om persoonlijk blijvend van 'Good naar Great' te blijven oefenen en te laten beklijven!

 

Hier een aantal voorbeelden van de interne app zoals we die voor u kunnen realiseren:

 

 

 

 

 

 

 

Tele-Coaching/E-Coaching

 

S&Z helpt je bij je ontwikkeling tijdens de training en trainingssessies, maar ook daarbuiten kun je bij ons terecht met je vragen of opmerkingen of je casus die je zou willen voorleggen.

 

Laten we met elkaar kijken naar de 'totality of possibilities'. Dit is uitgaan van alles wat er kan, in plaats van wat er allemaal niet kan. Strijk en Zet ontwikkelde de afgelopen maanden een nieuwe werkvorm -Blended Coaching- en Blended Training-. Een mooi samenspel van online training en online coaching gecombineerd met fysieke sessies op onze locatie.

 

Graag spreken we met u af om dit vernieuwende concept toe te lichten en de mogelijkheden voor u of uw organisatie te bespreken.